Sykkelmoro i Hafjell

Hafjell Bike Park – sykkelopplevelser med spenning

Ingen kommentarer
En fantastisk naturopplevelse for alle (Foto: Hafjell Bike Park)

Downhill sykling passer for alle som mestrer en vanlig sykkel.

Hafjell Bike Park er ledende i Norge på heisbasert sykling.

I Hafjell Bike Park er det 18 velbygde løyper som til sammen byr på over 25 km real moro. Det er et omfattende løypenett for nybegynnere og proffer med løyper merket fra grønn til sort, akkurat som i alpint.  

Full fart hele veien ned (Foto: Michael Stolic / Hafjell Alpinsenter)

Når du har tatt heisen opp venter det en tur ned igjen som har en høydeforskjell på 830 meter. Et eldorado for deg som er glad i action og spenning kombinert med kroppsbeherskelse og fart.

Løypene er tilpasset alle ferdighetsnivåer, fra helt nybegynner til drevne syklister.

Sjekk denne kule videoen

(Kilde: Hafjell Alpinsenter)

Det startet med en vennegjeng

Det var en gjeng med venner som begynte å bygge sykkelløyper i Hafjell nærmest i skjul. Resultatet ble at downhillsykling i Hafjell har fått en rivende utvikling. Parken får strålende kritikker, 10 000 syklister besøker parken hver sommer og gondol og stolheis er i drift for å frakte sykkelgjestene til topps.

Dyktige instruktører hjelper deg gjerne

Et dyktig Bike Park crew, egen sykkelpatrulje og dyktige instruktører gjør i dag alt for å gi gjestene en best mulig opplevelse.

Mosetertoppen og er også et glimrende utgangspunkt for vandring og sykkelturer innover det flotte fjellplatået i Øyer.

Sjekk overnattingstilbudet på Hafjell sine hjemmesider (Foto: Hafjell Alpinsenter)

Alt du trenger å vite om priser, åpningstider, sykkelutleie og overnatting finner du på Hafjell sine egne hjemmesider. Ta en titt her!

Bike shop

Hafjell Bike Shop i velkomstsenteret selger heiskort og har 80 downhill sykler og nødvendig utstyr til leie. I tillegg selges utstyr og klær til sykling. Eget verksted vedlikeholder alle utleiesykler og tar service på de fleste kjente merker. Her kan du booke utleiesykkel online!

Aldersgrense for utleiesykkel er 8 år, er barnet under 8 år men har egen sykkel er det opp til foresatte å vurdere ferdighet og løype. Hjelm og beskyttelsesutstyr er inkludert i alle bestillinger.

Ta kontakt på sykkel@hafjell.no for leie av terrengsykler utenom heisenes åpningstid, øvrige spørsmål, instruktør- eller gruppebestillinger.

Lese mer om sykkel?

Her kan du lese våre artikler om Rallarvegen, Numedalsruta og Lofoten!


Annonse:

Verdenskart for vegg – spennende for alle!

Fullt oppdatert verdenskart på norsk. Meget informativt og i flotte farger.

Legg inn en kommentar