Vandring i Sverige

På vandring i eksotiske Lappland (Foto: Carl-Johan Utsi / imagebank.sweden.se)
På vandring i eksotiske Lappland (Foto: Carl-Johan Utsi / imagebank.sweden.se)

En fottur i Sverige er fantastisk, det er så mange muligheter. Knallgule rapsåkre, friske og grønne bøkeskoger, myk duftende mose, nakne fjell og en lang og variert kyststripe er bare en brøkdel av det Sverige har å by på.

Du kan vandre på åser, i skog, langs sjøen, i byer og på fjellet. Sverige er fantastisk, og de er flinke til å ta vare på naturen sin. Her er naturen ren og vannet klart.

Vandreturer i Sverige er en praktisk guidebok til spennende og naturskjønne vandreturer over hele Sverige. Her er både inspirasjon til korte turer for nybegynneren og mer utfordrende turer for den entusiastiske vandreren.

Boken gjennomgår en lang rekke av de klassiske vandreturene – fra Skåneleden og Blekingeleden i sør, via Östgötaleden og Upplandsleden i Midt-Sverige til Höga Kustenleden og Kungsleden i nord. Rutene er typisk inndelt i en rekke etapper, der du selv velger om du vil gå hele turen eller bare velge ut et antall etapper.

Severdigheter langs rutene er nøye beskrevet og det er gode og detaljerte kart til hver rute. Boken er ideell for alle som planlegger en vandreferie i Sverige.

Boken er på lettlest dansk og skrevet av Jørgen Hansen som har arbeidet innenfor reiseliv i mange år. Han står blant annet bak Margueritruten og en lang rekke bøker om severdigheter i Danmark.

Boken er på 330 sider, har et smussbestandig soft cover og utgitt i april 2019.

Boken kan du kjøpe i vår nettbutikk!

Les mer om Sverige og friluftslivet

Også dette er en nyttig side for deg som vil på vandretur i Sverige.