London – unn deg et uforglemmelig opphold

Ingen kommentarer

London er byen du kan besøke gang etter gang uten å gå lei. Enten det er gallerier eller shopping, mat, klubber, yoga, puber, takterrasser, kokkekurs, hundefrisører eller barer – her er boka som fører deg til de beste stedene i storbyen.

London Bridge (Foto: Apollo)

En personlig og praktisk reiseguide for førstegangsreisende og kjennere – enten du er på dagsbesøk i storbyen eller skal tilbringe lengre tid i London. Et skattkammer av kjente og mindre kjente steder, og tips til bortgjemte perler du garantert ville gått glipp av uten boka i bagasjen.

Mange personlige tips

I tillegg til Aagaards beste tips byr boka på personlige anbefalinger fra blant andre Jenny Skavlan, Olav Thon, Pia Tjelta, Tone Damli, Simen Staalnacke, Christer Falk, Charlotte Torstvedt og Per Sundnes.

Boka kan du skaffe deg her!

Folk elsker å gå i Londons gater, men det er alltid flere spørsmål enn svar etter en spasertur gjennom hovedstaden.

Disse anbefalte bøkene er spekket med interessante detaljer om Londons historie med fascinerende historier og mer generelle historiske fakta. Dette boksettet kombinerer volum 1, 2 og 3 i en attraktiv glideeske.

Hvert bind inneholder 12 turer med kart og fotografier for å gi hver tur til liv. Boksettet er på 1200 sider og er en ideell gave til de som er interessert i å utforske hovedstaden og dens historie til fots.

Du kan kjøpe bøkene enkeltvis eller i kassett HER!

Ta deg tid til å se denne videoen:

Legg inn en kommentar