Tips til familier som ønsker nærhet til dyr, natur og lokal mat.

Ingen kommentarer
Ønsker du nærhet til husdyr er et besøk på en gård absolutt å anbefale for hele familien.
Nærhet til dyrene er viktig. Her fra Aurland (Foto: Pål Bugge / VisitNorway.com)

Hva med å ta med barna på gårdsbesøk der de kan lære om livet på gården og leke med dyrene?

Opplev produksjon av ost av geitemelk og se hvordan kvitost og brun geitost blir til fra grunnen av.

Og dersom du drømmer om å dra på fisketur etter ørret, plukke multer på fjellet, ri på hest eller la lokalkjente guider vise veien på ukjente vidder, ja da bør du se etter en medlemsbedrift tilknyttet HANEN. HANEN viser deg nemlig vei til Norges bygdeperler.

HANEN er en landsdekkende næringsorganisasjon for virksomheter innen bygdeturisme, gardsmat og innlandsfiske i Norge. HANEN har i overkant av 525 medlemsbedrifter over hele landet, og er i stadig vekst. Et stort utvalg av HANENs medlemsbedrifter tilbyr et mangfold av spennende aktiviteter og opplevelser for både barn og voksne, hele året.

Sjekk hjemmesiden HER!

Legg inn en kommentar